Håndklær

Hos ha det på badet har vi et meget stort utvalg av håndklær. Leverandørene er mange, fargespekteret er stort, og felles for de alle er enestående kvaliteter og vakre farger. Vi har mange ulike utførelser å velge mellom, og det finnes garantert noe for enhver smak.  Kun et utvalg av varene våre er vist på nettsiden. Har du spørsmål om modeller, farger eller størrelser så kontakt vår butikk. Vi hjelper deg gjerne!

GANT

Premium Terry håndklær fra Gant. Håndklærne er laget av 100% bomull i hele 600 gram. Kommer i flere flotte farger og størrelser. Vi fører et stort utvalg av håndklær og badekåper.             

ABYSS                  

Fantastisk myke håndklær fra Abyss. Håndklærne er laget av overdådige 100% egyptisk bomull på hele 700 gram. Abyss har et stort utvalg i farger med tilhørende badematter.

LEXINGTON

Deilige og tykke terry håndklær i 100 % bomull fra Lexington. 600 gram kjemmet bomull. Kommer imange fine farger. Vi fører et stort utvalg av håndklær og badekåper.              

AQUANOVA          

Flotte håndklær av 100% egyptisk kjemmet bomull fra Aquanova. 600 gram tykke, gode håndklær med matchende badematter. Kommer i flere nydelige farger.

MISSONI

Mønstrede håndklær i 100% bomull fra MissoniHome. Fantastiske fargekombinasjoner og mønstre kjennetegner MissoniHome sine vakre håndklær. Vi fører et stort utvalg farger og størrelser.

HOUSE OF HACKNEY

Myke bomull og chenillehåndklær med vakre trykk av palmeblader, gir en touch av luksus til baderommet. Mønsteret kommer også i blått.